Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Selta dala sebi dva gola: Ubjedljivi Real sve bliži tituli

Među strijelce se upisao i talentovani Turčin Arda Guler koji je poslije lepog dodavanja Sebaljosa postavio konačan rezultat u posljednjim trenucima meča

Fudbaleri Reala savladali su u Madridu ekipu Selte rezultatom 4:0 u okviru 28. kola španske Primere.

Puleni Karla Anćelotija ostvarili su još jedan rutinski trijumf protiv tima iz Viga koji ove večeri na Santijago Bernabeu nije imao priliku da napravi iznenađenje.

Domaćin je od samog početka nametnuo svoj ritam nakon čega je bilo jasno da će izabranici Rafe Beniteza teško do povoljnog rezultata.

Prvo je zapretio Kamavinga, a onda je poslije udarca glavom Ridigera u petercu dobro reagovao Vinisijus koji je u 21. minutu doveo “Kraljevski klub” u vođstvo.

Do kraja poluvremena, Real je imao šansu da stigne do novog gola kada je Guaita odbranio udarac Rodriga, a sličnu situaciju sa identičnim ishodom vidjeli smo i na početku drugog dijela igre.

Real je u razmaku od samo devet minuta postigao dva gola i potvrdio trijumf, prvo je Antonio Ridiger savladao Guaitu poslije kornera Modrića u 79, da bi u 88. minutu Domingez postigao autogol posle centaršuta Vinisijusa.

Među strijelce se upisao i talentovani Turčin Arda Guler koji je poslije lepog dodavanja Sebaljosa postavio konačan rezultat u posljednjim trenucima meča.

Madriđani su ponovo na čelu Primere sa sedam bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca Đironu, dok je Selta 17. sa 24 boda.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve