Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Nije krio da bi volio da se vrati u Budućnost: Bećiraj možda stigne pod Goricom

Bećiraj je sada slobodan, a kako nikada nije krio da bi volio da se vrati u Budućnost, gdje je počela njegova ozbiljna karijera možda je sada trenutak da se saradnja obnovi, pa i da završi svoju igračku priču pod Goricom, budući da ima 32 godine

Crnogorski napadač Fatos Bećiraj napustio je Izrael, neposredno prije isteka ugovora sa Makabi Netanjom.

Bećiraj, Foto: Givemesport.com

Iskusni golgeter je dres ,,žutocrnih” nosio dvije godine, a za to vrijeme je odigrao 54 utakmice u prvenstvu i postigao 20 golova.

“Želimo da u finišu sezone damo šansu mladim igračima, a da istovremeno ukažemo poštovanje Fatosu. Kapiten reprezentacije Crne Gore i sjajan igrač ne zaslužuje da bude na tribinama, tako da smo uvažili njegovu želju da se vrati kući kod porodice. Vrijeme je da kažemo zbogom i hvala”, saopštio je Makabi.

Bećiraj je sada slobodan, a kako nikada nije krio da bi volio da se vrati u Budućnost, gdje je počela njegova ozbiljna karijera možda je sada trenutak da se saradnja obnovi, pa i da završi svoju igračku priču pod Goricom, budući da ima 32 godine.

Rekordera po broju nastupa u našem nacionalnom timu, nezvanično, želi i Dečić, koji je na dobrom putu da se vrati u elitu, a potom i napravi ozbiljan projekat tim koji će se boriti za Evropu i trofeje na domaćoj sceni.

Snažni golgeter je upisao 69 mečeva za ,,hrabre sokolove”, a postigao je i devet pogodaka.

Poslije Budućnosti, put ga je vodio u tri Dinama zagrebački, bjeloruski i moskovski, a igrao je i za kineski Čangćun i belgijski Mehelen.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve