Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Nevjerovatne scene iz Turske: El Kabira zaboravili na autobuskoj stanici, stigao na meč i zadobio tešku povredu

Naime, marokanski internacionalac Mostafa El Kabir iz nevjerovatnih okolnosti nije krenuo sa ekipom na odigravanje ove utakmice jer su ga njegovi saigrači i stručni štab zaboravili na autobuskoj stanici

Za vikend su svoju utakmicu drugog kola turske Super lige odigrali Rizespor i Sivaspor u kojoj su domaći slavili sa 2:1.

El Kabir, Foto: Sportsport.ba

Ovaj susret neće ostati upamćen po golovima niti po nekoj sjajnoj igri, već zbog jednog, blago rečeno, bizarnog slučaja sa jednim domaćim igračem.

Naime, marokanski internacionalac Mostafa El Kabir iz nevjerovatnih okolnosti nije krenuo sa ekipom na odigravanje ove utakmice jer su ga njegovi saigrači i stručni štab zaboravili na autobuskoj stanici?!

Nije mu preostalo ništa drugo nego da se alternativnim načinom prebaci do stadiona pa je unajmio taksistu koji ga je dovezao na vrijeme, ali tu nije bio kraj njegovim mukama. Prilikom ulaska na stadion imao je problema sa obezbjeđenjem koje mu nije vjerovalo da je igrač, međutim nekako je uspio da ih ubijedi pa su ga na kraju pustili da uđe.

Ni tu nije bio kraj nedaćama. Natupio je od prvog minuta za svoj tim, da bi u 12. doživio povredu koljena zbog koje će morati da pauzira čak šest mjeseci!

Zaista nevjerovatna i krajnje bizarna situacija za El Kabira koji je ovog ljeta stigao u turski klub iz redova švedskog prvoligaša Kalmara FF.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve