Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Nedović: Trudili smo se da približno igramo kao što se igra u Evropi

Dvije pobjede, remi i poraz – utisak je da je Budućnost na međunarodnoj sceni bilježila dobre rezultate, ali realnost je drugačija. Pamtiće se da je podgorički klub zaustavljen od strane islandskog predstavnika Brejdablika ukupnim skorom 3:2

Dvije pobjede, remi i poraz – utisak je da je Budućnost na međunarodnoj sceni bilježila dobre rezultate, ali realnost je drugačija. Pamtiće se da je podgorički klub zaustavljen od strane islandskog predstavnika Brejdablika ukupnim skorom 3:2.

Definitivno je tim Aleksandra Nedovića mogao da preskoči i tu prepreku i dođe do dvoboja sa turskim Basakšehirom, čije boje brane Okaka Čuka, Mesut Ozil…

– Ni na jednom od četiri meča nismo nadigrani. To je poenta. Dali smo šest golova, promašili smo dosta toga, trudili smo se da približno igramo kao što se igra u Evropi. Imali smo šanse, koje nismo iskoristili, a to se na evropskom nivou ne prašta. Uradili smo sve da prođemo Brejdablik. Igrali sa dva, pa kasnije i sa četiri špica… Da je Petrović dao gol za 2:1, mislim da bi na kraju bilo drugačije jer smo imali polet, nevjerovatnu podršku sa tribina. Publika nas je nosila i navijači su zaslužili svaku pohvalu – kazao je Nedović.

,,Plavi“ se okreću Meridianbet 1. CFL. Slijedi gostovanje Petrovcu u neđelju veče (21h). Nedović neće odustati od napadačke taktike, pa i sistema u kojem su tri krila u vrhu oštrice.

– Imamo polivaletne igrače, a ja sam neko ko voli da igra sa bočnim napadačem koji ima karakteristike špica. Nije slučajno što smo prošle sezone dali onoliko golova, najviše poslije generacije Mija Radulovića koji je osvojio titulu. U Evropi smo izgledali dobro. Nećemo odstupiti od toga, a šansu će dobiti oni koji su u najboljoj formi. Biće prostora i za Mrvaljevića i Perišića – zaključio je Nedović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve