Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Nedović: Kriv sam za slabih 45 minuta, ali smo u nastavku bili sjajni

Trener Aleksandar Nedović priznao je da je napravio neke greške u prvom dijelu. Međutim, rano primljeni gol nije uticao na konačan ishod, kao u nekim ranijim mečevima

Poslije blijedog poluvremena i zaostatka od 1:0, Budućnost je nakon pauze odigrala najboljih 45 minuta od početka sezone i na kraju sa 5:1 savladala Zetu.

Trener Aleksandar Nedović priznao je da je napravio neke greške u prvom dijelu.

– Prvo poluvrijeme je izgledalo loše, a mislim da sam isključivi krivac ja jer sam promašio neke stvari, a i u toku dana su se dešavale neke neplanirane stvari i onda sam napravio greške u sastavu, kazao je Nedović.

Međutim, rano primljeni gol nije uticao na konačan ishod, kao u nekim ranijim mečevima.

– Još jedna stvar, opet nam se desilo da iz prvog udarca na gol primimo pogodak – to nam se desilo u Tuzima, Pljevljima, a I večeras – i to nakon naše inicijative i prečke Ivanovića. Međutim, u drugom dijelu smo promjenili formaciju, izmjenili sastav, igrli sa dva špica i tih 45 minuta je za svaku pohvalu. Bilo je sjajno, a za pohvalu je sve i da nismo postigli pet golova, jer su igrači imali pravi odnos, imali su energiju… Naravno, raduje me i odnos u svlačionici na poluvremenu jer sam vidio koliko im je stalo, bili su mirni, svjesni svega i pokazali su zašto su bili šampioni u prethodnom periodu, jasan je Nedović.

Slijedi pauza zbog obaveza reprezentacije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a u sljedećem kolu 11. septembra Budućnost će gostovati ekipi Sutjeske u velikom derbiju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve