Srijeda, 1 Maja, 2024
Rubrika:

Nedović: Imamo za čim da žalimo, propustili smo šansu protiv tima sa budžetom od 20 miliona eura

Ponos na igrače zbog načina na koji su odigrali protiv snažnog rivala, a sa s druge strane sjeta zbog osjećaja da su Danolivgrađani mogli više

Pomijašane su bile emocije trenera Iskre Aleksandra Nedovića nakon meča sa bugarskom Lokomotivom.

Iskra, Foto: Pobjeda.me

Ponos na igrače zbog načina na koji su odigrali protiv snažnog rivala, a sa s druge strane sjeta zbog osjećaja da su Danolivgrađani mogli više.

“Jako je bilo teško ući u svlačionicu i čestitati igračima, a izgubio si utakmicu. Spremili smo utakmicu na najbolji mogući način protiv ekipe čiji je budžet 20 miliona eura. Imali smo zicer da povedemo, da uvedemo utakmicu u mirnu luku, onako kako je nama odgovaralo. Uslijedila je nepažnja mladog igrača, ali je to sve neki proces, neko iskustvo koje Evropa ne prašta. Fizički i taktički smo pokazali da možemo, a sigurno da tu fali još mnogo toga. U posjedu lopte mora bolje, ali je stegnutost učinila svoje. Napraviti tri šanse protiv ovakvog rivala nije mala stvar. Imamo za čim da žalimo”, rekao je Nedović.

Iskra je prvi put zaigrala u Evropi u kojoj je preskočila prvu prepreku.

Je li sa tim ispunjen cilj?

“Cilj je ispunjen plasmanom u Evropu, pa smo to pomjerili prolaskom prve prepreke, ali iskreno sam očekivao da pobijedimo i u ovom meču. Dobro sam prostudirao rivala, znali smo da im je Ilijev najbolji igrač, pripremili smo se… Odradili smo mnogo toga kako treba, ali falilo je malo za još veći uspjeh”, odgovorio je Nedović.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve