Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

EHF Liga šampiona: Budućnost u Zagrebu želi drugu pobjedu

Cilj je nova pobjeda koja je veoma značajna u borbi za plasman u osminu finala, jer je Lokomotiva direktan konkurent u borbi za plasman u nokaut fazu

Rukometašice Budućnosti igraće danas protiv zagrebačke Lokomotive utakmicu trećeg kola EHF Lige šampiona.

Izabranice Bojane Popović u prva dva kola ostvarile su polovičan učinak – pobjedu protiv Kastamonua i poraz od Esbjerga, a poslije dva dobra izdanja na startu nove sezone u dobrom raspoloženju doputovale su u glavni grad Hrvatske.

Cilj je nova pobjeda koja je veoma značajna u borbi za plasman u osminu finala, jer je Lokomotiva direktan konkurent u borbi za plasman u nokaut fazu.

Ta ekipa neslavno je započela nastup u elitnom evropskom takmičenju. Kod kuće je poražena od Rapida 31:27, a u gostima doživjela brodolom od Storhamara, čak 37:13.

“Očekujem veliku borbu, poslije njihovog poraza u Norveškoj. To je mlada ekipa koja želi da popravi utisak, da pred domaćom publikom pruži maksimum. Ne smijemo da se opustimo, i mi imamo mlad tim, imaćemo oscilacija tokom sezone, a trudićemo se da ih imamo što manje. Trudićemo se da odigramo dobru utakmicu i ostvarimo ono za šta smo došle u Zagreb”, kazala je trener Bojana Popović.

Utakmica je na rasporedu od 18 časova.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve