Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Nastavio s treningom u Londonu: Prašović protiv Čemberlejna 10. decembra za prestižnu titulu

Tim povodom danas je zvanično potpisan Ugovor između Britanskog bokserskog promotera i menadžera Mika Henesija, koji je osnivač i izvršni direktor kompanije Henesi Sports, i koji je na početku karijere radio promociju Tajson Fjurija, i Dilanovog menadžera Ivana Nikolića

Crnogorski profesionalni bokser Dilan Prašović dobio je šansu za titulu Svjetskog šampiona Svjetske bokserske federacije u Kruzer kategoriji.
On će 10. decembra u ”Cristal Palas Nacionalnom Sportskom Centru” u Londonu, boriti za prestižni pojas protiv domaćeg boksera Isaka Čemberlejna, koji je u dosadašnjoj profesionalnoj karijeri imao, kao i Dilan, samo jedan poraz, i to 2018. godine od Lorensa Okolija, koji je 25. septembra takođe pobjedio našeg borca u meču za Svjetsku Kruzer titulu.
Tim povodom danas je zvanično potpisan Ugovor između Britanskog bokserskog promotera i menadžera Mika Henesija, koji je osnivač i izvršni direktor kompanije Henesi Sports, i koji je na početku karijere radio promociju Tajson Fjurija, i Dilanovog menadžera Ivana Nikolića.
Meč će se raditi u 12 rundi, a pobjednik iz ovog okršaja, ima izgledne šanse da u nastavku karijere napadne Svjetski tron.
Ova borba je projektovana kao glavni meč večeri, dok će se u uvodnoj borbi, boriti do sada neporaženi Aron Mekkena iz Irske.
Naš borac je poslije meča sa Okoliem nastavio trenažni proces, tako da će spreman ući u ovaj okršaj, bez obzira što je neuobičajeno kratak rok kad je njegovo zakazivanje u pitanju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve