Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Nakon otkaza Jokića na Mundobasketu nema ni Adetokumba

Od ranije je poznato da na samitu najboljih košarkaša svijeta neće biti Nika Kalatesa i Kostasa Slukasa.

Selektor košarkaške reprezentacije Grčke, Dimitris Itudis skratio je spisak za predstojeće Svjetsko prvenstvo u košarci, a na spisku nema Janisa Adetokumba zbog problema sa koljenom.

Sve manje velikih košarkaških zvijezda na Svjetskom prvenstvu u košarci, pošto je poslije otkaza Nikole Jokića Mundobasket ostao i bez Adetokumba.

Od ranije je poznato da na samitu najboljih košarkaša svijeta neće biti Nika Kalatesa i Kostasa Slukasa.

Reprezentacija Grčke će na Mundobasketu igrati uu grupi szajedno sa selekcijama SAD, Jordana i Novog Zelanda

I pored trenutnog izostanka Adetokumba, Itudis i dalje vjeruje da bi to moglo da se promijeni.

“To će nam saopštiti doktori reprezentacije i ljekari iz Milvoki Baksa, on se trudi da igra za Grčku, ali povreda je takva da će uskoro biti na reevaluaciji i saznaćemo da li će moći da igra ili ne”, objasnio je Itudis.

Grčka je na Mundobasketu u grupi sa SAD, Jordanom i Novim Zelandom. Ova grupa ukršta se u drugoj fazi sa grupom u kojoj su Crna Gora, Litvanija, Meksiko i Egipat.

Na spisku su: Tomas Vokap, Dimitris Moraitis, Mihalis Luncis, Janulis Larencakis, Lefteris Bohoridis, Panajotis Kalaicakis, Vasilis Toliopulos, Kostas Papanikolau, Janis Papapetru, Nikos Rogavopulos, Tanasis Adetokumbo, Dinos Mitoglu, Dimitris Agravanis, Manos Hacidakis, Jorgos Papajanis, Kostas Adetokumbo, Jorgos Calburis.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve