Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Nakon Mege opstanak sve dalje

Raspored ne ide na ruku Baranima, pošto bi bodove objektivno mogli da potraže protiv Borca na svom terenu i eventualno u Železniku.

Samo šest kola prije kraja Admiralbet ABA lige košarkaši Mornara i dalje su čvrsto prikovani za dno tabele, pošto imaju dvije pobjede manje od FMP-a i negativan međusobni skor protiv Krke.

Raspored ne ide na ruku Baranima, pošto bi bodove objektivno mogli da potraže protiv Borca na svom terenu i eventualno u Železniku.

Igra koju su prikazali protiv Mege ne obećava ništa pozitivno u završnici sezone koja je od početka krenula u negatinom smjeru.

“Bilo je dobro dok smo se držali dogovora i imali priično dobar fokus da spriječimo njihovo najjače oružje – igru u tranziciji. Bili smo u igri, imali šansu da u posljednjih pet, šest minuta preokrenemo utakmicu a onda smo dozvolili četiri, pet izgubljenih lopti i lake poene za rivala”, objasnio je razloge 16 poraza u regionalnoj ligi trener Mornara Mihailo Pavićević.

Mega nije tim koji ima konstantnost u igri i mnogi su baš protiv tog tima vidjeli jednu od  šansi Mornara da se izjegne najgori scenario, ali je i ona propuštena.

“Htjenje, želja i borbenost nisu izostali, ali takve greške ne smijemo sebi da dozvolimo. Ne smijemo da gubimo fokus jer je za nas borba – svaka utakmica je borba i sada moramo tražiti novu priliku. Padova u igri, ili odustajanja od plana ubuduće ne smije biti”, zaključio je Pavićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve