Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Najmlađi crnogorski klub: Poruka Fens junajteda protiv Superlige oduševila i UEFA

Programer iz Podgorice Filip Vučković, sa ostalim članovima kluba bilježi odlične rezultate u svojoj debitanskoj sezoni, a njihova objava protiv Superlige oduševila je i krovnu fudbalsku asocijaciju (UEFA)

U Trećoj crnogorskoj ligi od ove sezone takmiči se Fens junajted, najmlađi klub na svijetu koji svojim marketingom postaje prepoznatljiv i van granica Crne Gore.

Programer iz Podgorice Filip Vučković, sa ostalim članovima kluba bilježi odlične rezultate u svojoj debitanskoj sezoni, a njihova objava protiv Superlige oduševila je i krovnu fudbalsku asocijaciju (UEFA).

Podsjetimo, protiv formiranja Superlige nakon presude Evrospkog suda pravde stali su brojni klubovi: Mančester siti, Mančester junajted, Seltik, Sevilja, Atletiko Madrid, Valensija, Real Sosijedad, Viljareal, Bajern, Borusija, Pari Sen Žermen, Monako, Inter, Roma, a uz najveće crnogorske klubove, Budućnost i Sutjesku Meridianbet, poruku protiv Superlige poslao je Fens juajted.

Reklo bi se da se UEFA najviše oduševila njihovom porukom i podijelila je na svojoj zvaničnoj stranici…

Takođe, pohvale su nakon toga dobili i od Fudbalskog saveza Crne Gore.

Fens junajted je trenutno na šestoj pozicijiSrednje regije sa 19 osvojenih bodova.

Ovdje se možete upoznati sa jednom od najzdravijih ideja funkcionisanja fudbalskog kluba, koji strastveni zaljubljenici u ovaj sport pokušavaju da realizuju u Crnoj Gori.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve