Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Nadal: Nijesam spreman za Barselonu

Nadal je prvobitno planirao povratak na teren na američkim mastersima u martu, ali mišićna povreda lijeve noge nije zaliječena. Sa 36 godina pao je na 15. mjesto na planetarnoj ATP listi tenisera

Rafael Nadal je javno potvrdio da neće učestvovati na ATP turniru u Barseloni, takmičenju koje je osvajao čak 12 puta.

,,Kralj šljake“, rekorder sa 22 gren slem titule najvećih turnira, od sredine januara i ranog ispadanja na Australijan openu nije nastupao. Od prošlog ljeta se bori sa posljedicama brojnih povreda i rezultati u rijetkim nastupima su bili razočaravajući. Sada pokušava da se pripremi za Rolan Garos, gdje cilja čak 14. titulu…

– Barselona je poseban turnir za mene, igrati na takmičenju koje na neki način doživljavam kao dom je uvijek jedinstven osjećaj. Ali jednostavno, još nijesam spreman, još sam u procesu oporavka kako bih mogao da nastupim na turnirima onako kako želim – rekao je Nadal.

Pitanje je da li će moći da igra i na narednom mastersu u Madridu koji počinje 26. aprila. Rolan Garos, drugi od četiri najveća gren slem takmičenja sezone, počinje 28. maja.

Nadal je prvobitno planirao povratak na teren na američkim mastersima u martu, ali mišićna povreda lijeve noge nije zaliječena. Sa 36 godina pao je na 15. mjesto na planetarnoj ATP listi tenisera.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve