Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Na pomolu veliko pojačanje: Sukno dovodi Lozinu u drevni grad

Mladi hrvatski stručnjak i donedavno jedan od najboljih vaterpolista planete već ima planove i kada su pojačanja u pitanju, pa tako portal “Totalwaterpolo” piše da bi sa njim u Primorac mogao da stigne centar Juga Luka Lozina

Primorac i dalje čeka novo rukovodstvo, a ukoliko sve bude prema najavama uz njega bi u Kotor trebalo da stignu i zvučna imena.

Lozina, Foto: Total-waterpolo.com

U vaterpolo krugovima već duže vrijeme kruži priča da će na čelo šampiona Evrope iz 2009. stići Mlađan Janović, a da će ukoliko se to dogodi novi trener kluba iz drevnog grada postati Sandro Sukno.

Mladi hrvatski stručnjak i donedavno jedan od najboljih vaterpolista planete već ima planove i kada su pojačanja u pitanju, pa tako portal “Totalwaterpolo” piše da bi sa njim u Primorac mogao da stigne centar Juga Luka Lozina.

Ukoliko bi se ove tvrdnje ispostavile tačnim bilo bi to top pojačanje za kotorski tim, s obzirom na to da Lozina igra zapaženo ulogu u timu iz Dubrovnika, a često se nalazi i na spisku hrvatskog selektora Ivice Tucaka. Uostalom, ovaj 25-godišnji “sidraš” pozvan je i predstojeći prijateljski meč “barakuda” protiv naše reprezentacije u Dubrovniku.

Hrvatskom vaterpolisti je istekao ugovor sa Jugom, ali bi posao Primorcu, prema istom izvoru, mogao bi da pokvari španski tim Mediterani, koji takođe želi da dovede Lozinu.

Koliko sve ovo zvuči realno, moglo bi da bude jasnije kada Primorac (napokon) dobije novo rukovodstvo.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve