Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Vjekoslav Pasković novi trener Primorca

Pasković je na trenerskoj klupi Primorca naslijedio Zorana Maslovara, koji je prije nekoliko dana podnio ostavku.

Legendarni crnogorski reprezentativac Vjekoslav Pasković novi je šef stručnog štaba Primorca, saopštio je klub iz Kotora.

Pasković je na trenerskoj klupi Primorca naslijedio Zorana Maslovara, koji je prije nekoliko dana podnio ostavku

Pasković je kao igrač sa Kotoranima bio prvak Evrope 2009. godine. Kao standardni član reprezentacije Crne Gore, u tri navrata je nastupao na Olimpijskim igrama.

Za “ajkule” je odigrao 224 utakmice i postigao 172 gola.

“Prije svega bih se zahvalio predsjedniku Primorca Siniši Kovačeviću na neočekivanom pozivu. Dobro sam upoznat sa funkcionisanjem kluba i da je nakon 13 godina klub stabilan finansijski, da su svi uslovi obezbijeđeni kako za starije tako i mlađe kategorije. Hrabri činjenica da nakon toliko vremena klub funkcioniše na jedan ovakav način. Nijesam želio da donesem neku ishitrenu odluku, jer su emocije bile pomiješane, ali čast je ponovo biti dio sportskog kolektiva sa kojim sam doživio najljepše trenutke u karijeri,” kazao je Pasković.

Predsjednik Primorca Siniša Kovačević istakao je da vjeruje da će Pasković iskoristiti ukazanu šansu.

“Igrač koji je bio dio ekipe kada je Primorac osvojio Ligu šampiona, bez njega reprezentacija nije osvojila ni jednu medalju. Siguran sam da će na najbolji mogući način iskoristiti pruženu šansu, prenijeti pobjednički duh na ekipu, ali i donijeti osvježenje ekipi koja je pokazala da može da igra sa evropskim ekipama,” kazao je Kovačević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
boka
27.12.2023-18:48 18:48

cudo da nije kovacevic kontaktira crepulju ima dobru podlogu
vjeko sve najbolje