Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Na kraju dvocifrena razlika: SC Derbi slavio u Topolici

Sa izuzetkom druge četvrtine, košarkaši iz Podgorice večeras su tokom većeg dijela susreta bili bolji rival

Prvi ovosezonski okršaj crnogorskih predstavnika u ABA ligi pripao je košarkašima SC Derbija. Oni su večeras u Topolici bili bolji od Mornara, rezultatom 75:86 (16:24, 26:16, 13:19, 20:27).

Sa izuzetkom druge četvrtine, košarkaši iz Podgorice večeras su tokom većeg dijela susreta bili bolji rival. Barani imaju mnogo razloga za brigu, s obzirom na to da je ovo bio njihov treći uzastopni poraz, ali i da su večeras imali čak 20 izgubljenih lopti.

Podgoričani su bolje ušli u meč, a na početku drugog kvartala stizali su i do dvocifrene prednosti. No, uslijedilo je buđenje Barana, koji su do odlaska na odmor uspjeli da preokrenu.

No, u trećoj četvrtini gledali smo opet ono što i u prvoj – igrači SC Derbija bili su bolji, manje griješili od suparnika i vratili prednost. U posljednjem periodu igre, košarkaši Mornara nijesu uspijevali da priđu suparnicima, koji su na kraju slavili uz dvocifren plus.

Kod gostiju je najefikasniji bio Loren Džekson sa 16 poena, dok je Tomislav Ivšić dodao jedan manje. Sa druge strane, u redovima Barana najbolji učinak imali su Mihailović (16) i Rasel (15).

Mornar i SC Derbi sada su izjednačeni na tabeli, sa po dvije pobjede i tri poraza.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve