Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Murinjo se sastao sa čovjekom iz Arsenala

Navodno je Emeri dobio šansu još na dvije utakmice da ispravi situaciju i tim vrati na pobjednički kolosjek nakon tri meča bez pobjede u Premieršipu

Portugalski stručnjak Žoze Murinjo uskoro bi trebalo da se vrati trenerskom poslu.

Foto: Metro.co.uk

“The Times” piše kako je Murinjo obavio sastanak sa Raulom Sanleheijem, šefom fudbala u Arsenalu. Njih dvojica su zajedno večerali prije dva dana u Londonu.

Arsenal vrši pregovore s portugalskim stručnjakom i sprema ga za novi angažman ukoliko bi Unaju Emeriju bio uručen otkaz što je sve izvjesnije, pogotovo nakon jučerašnjeg remija s Vulverhemptonom (1:1).

Navodno je Emeri dobio šansu još na dvije utakmice da ispravi situaciju i tim vrati na pobjednički kolosjek nakon tri meča bez pobjede u Premieršipu.

Rukovodstvo Arsenala brine i odnos španskog trenera sa pojedinim igračima u timu, prije svih se to odnosi na Mesuta Ozila koji bi dolaskom Murinja dobio drugu šansu.

Još jedna barijera je jezik. Emeri još uvijek nije savldao engleski i dio stručnog štaba ga ne razumije baš najbolje, dok na drugoj strani Murinjo engleski govori dobro i odlično poznaje Premijer ligu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve