Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Portugalci ne odustaju od Murinja

Portugalski mediji tvrde da je predsjednik Fudbalskog saveza Portugala Fernando Gomeš zakazao sastanak sa Murinjom, koji se trenutno nalazi u domovini

Trener Rome Žoze Murinjo odlučiće u narednih nekoliko dana da li će prihvatiti ponudu da postane selektor fudbalske reprezentacije Portugala, prenosi “Abola”.

Portugal je trenutno bez selektora, pošto je Fernando Santoš podnio ostavku poslije eliminacije u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Kataru od reprezentacije Maroka.

Portugalski mediji tvrde da je predsjednik Fudbalskog saveza Portugala Fernando Gomeš zakazao sastanak sa Murinjom, koji se trenutno nalazi u domovini.

On će boraviti u Portugalu do 26. decembra, a sastanak će biti održan u narednih nekoliko dana, poslije čega će biti poznato da li će Murinjo prihvatiti da bude novi selektor ove zemlje. Ranije su prenijeti navodi da je on tu ponudu već odbio.

Murinjo ima ugovor sa Romom do juna 2024. godine, a prije toga je trenirao Totenhem, Mančester junajted, Čelsi, Real, Inter, Porto i Leiriju. Murinjo je u trenerskoj karijeri osvojio 25 klupskih trofeja.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve