Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

Murinjo i Gvardiola se složili: Liverpul je daleko ispred svih

Matematički, Redsima je potrebno još šest pobjeda kako bi mogli da kažu da su šampioni

Fudbaleri Totenhema sinoć su savladali Mančester siti sa 2:0, a menadžeri timova Žoze Murinjo i Pep Gvardiola složili su se nakon susreta da je Liverpul praktično već šampion Premijer lige.

Foto: Talksport.com

Matematički, Redsima je potrebno još šest pobjeda kako bi mogli da kažu da su šampioni. Pod uslovom da te pobjede upišu u šest narednih kola, fudbaleri Liverpula moći će nakon meča sa Kristal Palsaom 21. marta da proslave titulu.

“Još u novembru sam imao osjećaj da će Liverpul ove godine osvojiti titulu. Znam koliko je teško biti šampion u Premijer ligi tri godine zaredom”, rekao je nakon meča Žoze Murinjo.

Sličnu tvrdnju iznio je nakon poraza od Totenhema i menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola.

“Daleko su ispred svih, mislim da su nezaustavljivi. Imaju mnogo poena, a mi smo na sličan način kao danas izgubili veliki broj poena. Sada je naš cilj da osvojimo druga takmičenja i obezbijedimo mjesto u Ligi šampiona sljedeće sezone. Posljednje dvije sezone svi su pričali kako je loše da Siti osvaja ligu. Rekli su da neko mora da zaustavi Siti da ponovo ne osvoji 100 bodova. Sada moraju da brinu da to ne uradi Liverpul”, rekao je Gvardiola.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve