Petak, 3 Maja, 2024
Rubrika:

Mundobasket: Japan na korak od plasmana na Olimpijske igre

Reprezentacija Južnog Sudana pobijedila je u Manili Filipine sa 87:68 u Grupi M u razigravanju za plasman od 17. do 32. mjesta

Košarkaška reprezentacija Japana pobijedila je danas u Okinavi Venecuelu sa 86:77, u utakmici Grupe O u razigravanju za plasman od 17. do 32. mjesta na Svjetskom prvenstvu.

Japan su predvodili Makoto Hijedžima sa 23 poena, Juta Vatanabe sa 21 poenom i osam skokova i Juki Kavamura sa 19 poena i 11 asistencija.

U ekipi Venecuele Garli Soho bio je najefikasniji sa 20 poena i šest skokova, a Džornan Zamora dodao je 12 poena.

Japan ima dvije pobjede i dva poraza na turniru i ako u narednom kolu savlada Zelenortska Ostrva, plasiraće se na Olimpijske igre, jer će evenutalni učinak od tri pobjede biti nedostižan za ostale azijske ekipe na Mundobasketu.

Venecuela je pretrpjela sva četiri poraza.

Reprezentacija Južnog Sudana pobijedila je u Manili Filipine sa 87:68 u Grupi M u razigravanju za plasman od 17. do 32. mjesta.

U pobjedničkom timu najefikasniji je bio Karlik Džons sa 17 poena uz 14 asistencija i devet skokova. Majok Deng postigao je 13 poena uz sedam skokova, a Nuni Omot takođe 13 poena.

U ekipi jednog od domaćina takmičenja, najefikasniji su bili Džordan Klarkson sa 24 poena i Dvajt Ramos sa 20 poena uz 12 skokova.

Južni Sudan sada ima dvije pobjede i dva poraza, a Filipini sva četiri poraza.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve