Nedjelja, 28 Aprila, 2024
Rubrika:

Mornar večeras protiv Mege

Trener Barana Mihailo Pavićević kazao je da je svjestan koliko je težak zadatak pred njegovim izabranicima, te da će za trijumf trebati koncentracija svih 40 minuta.

Košarkaši Mornara večeras dočekaće Megu, u utakmici sedmog kola Admiralbet ABA lige sa željom da trijumfom izbjegnu “fenjer”.

Trener Barana Mihailo Pavićević kazao je da je svjestan koliko je težak zadatak pred njegovim izabranicima, te da će za trijumf trebati koncentracija svih 40 minuta.

Mornar je u prethodnih šest kola upisao samo jednu pobjedu, dok Mega ima polovičan učinak.

“Ekipa Mege ima najbolji skauting u Evropi, sastavljena je od izuzetno talentovanih igrača. Kada tom talentu dodate i mladost svjesni smo koliko je težak zadatak pred nama. U svojim redovima, po mom skromnom mišljenju, imaju i jednog od najboljih mladih plejmejkera Evrope, Nikolu Topića, koji je pozajmljen od strane Crvene zvezde, ali, s obzirom na partije, vjerujem da će ga Crvena zvezda brzo vratiti u svoje redove. Mi smo podigli nivo igre, idemo u željenom pravcu, ali za pobjedu nad Megom u ovom meču trebaće nam fokus i koncentracija svih 40 minuta”, rekao je u najavi meča Pavićević.

Igrač Mornara Milija Miković kazao je da će ekipa učiniti sve da odbrani domaći teren.

“Dolazi nam izuzetno mlada, perspektivna ekipa sa sjajnim Topićem. Prosto je milina gledati kako igraju ovi momci. Mi ulazimo u ovaj meč poslije jednog paklenog ritma i povratka iz Bakua. Nemamo puno vremena, ali nastojimo da se što bolje psihički i fizički pripremimo da odbranimo domaći teren”, kazao je Miković.

Meč u “Topolici” počinje u 19 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve