Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Moreno: Jovetić je drugačiji, ali nije imao sreće

Stevan Jovetić opet uživa u fudbalu, a u majstorijama rođenog Podgoričanina uživa i novi tim sa stadiona Luj II Roberto Moreno. Četrdesetdvogodišnji Španac dobro zna koliko kapiten “hrabrih sokolova” može

Protiv trećeligaša Sen Privea u Kupu (ponedjeljak veče) je prvi put bio u startnih 11 poslije 282 dana, nosio je čak i kapitensku traku Monaka što dovoljno govori koliko “kneževi” vjeruju u njega, a nakon što se vratio u ritam poslije teške povrede (13. aprila 2019. drugi put pokidao ligamente) i osam mjeseci odsustva je poručio.

Jovetić, Foto: Goal.com

“Cilj je da budemo među prve tri ekipe u ligi i da osvojimo Kup”.

Stevan Jovetić opet uživa u fudbalu, a u majstorijama rođenog Podgoričanina uživa i novi tim sa stadiona Luj II Roberto Moreno. Četrdesetdvogodišnji Španac dobro zna koliko kapiten “hrabrih sokolova” može.

“Jovetića znam odavno, još dok je igrao u Fiorentini, a ja bio asistent u Romi”, rekao je Moreno, koji je u “vučici” asistirao Luisu Enrikeu u sezoni 2011/2012.

Joveta se srediom decembra vratio treninzima, a od tada do danas je upisao 129 minuta na četiri utakmice. A čini se da će tek da igra, jer ga aktuelni šef stručnog štaba “kneževa” gotivi.

“Stevan je veliki igrač koji samo nije imao sreće sa povredama. Ima izuzetne kvalitete, drugačiji je od ostalih i ima sposobnost da nam bude prevaga. Najbitnije je da ima nevjerovatno želju nakon povratka poslije povrede”, jasan je Moreno.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve