Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

MMA: Poraz Vasa Bakočevića u Rusiji

Popularni Psihopata je u glavnoj borbi organizacije ''AMC Fight night'' izgubio od Rusa Alekseja Mahnoa. Bakočević je odlično parirao favorizovanom domaćem borcu u prve dvije runde, a onda kondicijski posustao u trećoj, što je i naglasio na društvenim mrežama po završetku borbe

Crnogorski MMA borac Vaso Bakočević doživio je 21. poraz u profesionalnoj karijeri.

Popularni Psihopata je u glavnoj borbi organizacije ”AMC Fight night” izgubio od Rusa Alekseja Mahnoa.

Bakočević je odlično parirao favorizovanom domaćem borcu u prve dvije runde, a onda kondicijski posustao u trećoj, što je i naglasio na društvenim mrežama po završetku borbe.

– Poraz sudijskom odlukom nakon tri runde. Umirao sam u trećoj rundi, pa me bacio. Inače sam mu rekao da mi ga može po****ti i da me ne može baciti dok sam svjež. Protivnik puno veći i teži od mene, ali iskreno udara kao p***ica. Mogao me do sjutra udarati, ali mu čestitam na zasluženoj pobjedi. Prve dvije runde ok, a treća runda katastrofa (koliko me služi pamćenje). Idemo dalje, hvala svima na podršci. Nema smrti bez sjekire, poručio je Bakočević.

Treba istaći da Vaso nije odustao od meča, iako je Mahno ”pao” na vagi, tj. bio je za nekoliko kilograma teži od dogovorene kilaže (do 77kg).

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve