Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Mladost dovela još tri pojačanja

Lješkopoljci su doveli još trojicu novih igrača, pa će dres ovog prvoligaša u narednoj polusezoni nositi Anđelko Jovanović, Ognjen Đinović i Nikola Kovačević

OFK Mladost DG nastavio je da jača svoje redove uoči nastavka crnogorskog šampionata.

Lješkopoljci su doveli još trojicu novih igrača, pa će dres ovog prvoligaša u narednoj polusezoni nositi Anđelko Jovanović, Ognjen Đinović i Nikola Kovačević.

Jovanović je nekadašnji igrač Dečića i Podgorice, iz čijih redova se i preselio u OFK Mladost i nema sumnje da će mnogo značiti ekipi trenera Radisava Dragićevića.

S druge strane, Ognjen Đinović na „DG Arenu“ stiže iz Sutjeske. Radi se o lijevom beku koji je prošao sve mlađe selekcije Zete i mladom reprezentativcu Crne Gore.

Na kraju, Nikola Kovačević stiže iz indonežanskog Persikaba. Ovaj srpski internacionalac je ponikao u Šumadiji, igrao je za kragujevački Radnički, Vojvodinu, Spartak, niški Radnički, letonski Spartakans, Mačvu, Novi Pazar i Al-Nasr.

Podsjećamo, prije njih trojice u redove Donjogoričana stigli su golman Suad Ličina, Kristijan Vuljaj, Nemanja Đurović, Zvonko Ceklić, Igor Vukčević, Lazar Stanišić, Vuk Pavićević, Neto Souza i Haruki Kimura.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve