Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Mitrović: Greške odvele u poraz

Imali su crveni 12 poena viška na polovini posljednje četvrtine, ali su u finišu posustali i izgubili meč u kojem vodili 38 i po minuta

Selektor Crne Gore Zvezdan Mitrović istakao je da su greške prije svega odvele naš tim u poraz od Turske.

Mitrović, Foto: FIBA

Imali su crveni 12 poena viška na polovini posljednje četvrtine, ali su u finišu posustali i izgubili meč u kojem vodili 38 i po minuta.

“Izgubili smo zbog njihove odbrane, naše greške, moje greške. Za nas je dobitak sama činjenica da smo na Svjetskom prvenstvu. Da ne pričam sada kolika smo zemlja. Izgubili smo četiri utakmice, ali smo dobili iskustvo. Dolazak na Mundobasket za nas je velika stvar”, rekao je Mitrović.

“Biće nam teško da igramo. Međutim, imamo šansu da dobijemo”, zaključio je Mitrović.

Najbolji igrač Crne Gore u današnjem meču Nikola Vučević, smatra da je loša reakcija ekipe na presing rivala uticala na poraz.

“Vodili smo i igrali dobro 35 minuta. Međutim, uslijedila je serija grešaka. Poremetio nas je presing Turske. Na njega nismo reagovali na pravi način, a ni sreća nas nije ispratila. Željeli smo da odigramo dobro, što smo i uradili, iako meč nije mnogo značio. Imamo još jednu utakmicu i pokušaćemo da trijumfujemo”, poručio je centar Orlanda.

Priliku da se sa Mundobasketa ipak vrate sa jednim trijumfom crnogorski košarkaši imaće u ponedjeljak od 9:30, kada će odmjeriti snage sa Japanom.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve