Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Misle na najmlađe navijače: Djeca iz vrtića družila se sa fudbalerima Budućnosti

“Druženje je upriličeno poslije treninga fudbalera, koje su najmlađi navijači Budućnosti pažljivo ispratili. Na travnatoj podlozi, sa djecom su se družili prvotimci uz bezbrižnu igru sa loptom, a kompletan ugođaj “začinjen” je zajedničkom fotografijom i dodjelom poklon paketića za sjećanje na ovaj divan dan”, stoji u saopštenju

Fudbalski klub Budućnost danas su, tokom prijepodnevnih časova, posjetila djeca iz gradskog vrtića “Đina Vrbica”.

Djeca, Foto: Cdm.me

“Druženje je upriličeno poslije treninga fudbalera, koje su najmlađi navijači Budućnosti pažljivo ispratili. Na travnatoj podlozi, sa djecom su se družili prvotimci uz bezbrižnu igru sa loptom, a kompletan ugođaj “začinjen” je zajedničkom fotografijom i dodjelom poklon paketića za sjećanje na ovaj divan dan”, stoji u saopštenju.

Foto: Cdm.me

Slično druženje je upriličeno krajem prošle nedjelje, na gradskom stadionu pod Goricom, gdje su mališani iz privatnog vrtića “Dobra Vila” takođe uživali u druženju sa prvotimcima.

“Raduje nas što mališani pokazuju od malih nogu interesovanje prema sportu, a posebno fudbalu, možda su to naše buduće velike zvijezde. Fudbalski klub “Budućnost” će uvjek biti tu za najmlađe da ih podrži u gajenju zdravih stilova života”, poručili su iz kluba.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve