Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

MIODRAG RADULOVIĆ: U reprezentaciji nema prijateljskih utakmica, sve su važne

Crna Gora sjutra od 18 sati igra protiv Češke, selektor saopštio da u protokolu neće biti Marko Vešović, Sead Hakšabanović, Aleksandar Šćekić, Nikola Šipčić, Vladimir Jovović, Miloš Raičković i Igor Vujačić.

Selektor Crne Gore Miodrag Radulović će i u ovoj utakmici, iako je prijateljskog karaktera, imati motiv.

“Tim koji je ovdje može da se suprostavi renomiranom rivalu. Nema prijateljske utakmice, uvijek se igra za nešto, pa makar i za taj FIFA renking. Imamo i dodatni motiv, četiri puta smo do sada igrali sa Česima i svaki put smo poraženi bez postignutog gola”, rekao je Radulović i dodao da je realizacija nešto što bi moglo da ga brine:

“Ne bih bio iskren kada bih rekao da me to ne brine, ali raduje da stvaramo šanse. Realizacija dolazi sa mirnoćom, kada su takmičarske utakmice onda ima i naboja, pa se to odražava. Siguran sam da ćemo biti bolji i u tom segmentu već od ove utakmice”, istakao je Radulović.

Selektor je otkrio da u protokolu za duel sa Češkom neće biti Marko Vešović, Sead Hakšabanović, Aleksandar Šćekić, Nikola Šipčić, Vladimir Jovović, Miloš Raičković i Igor Vujačić.

“Stefan je jedan od razloga tog problema sa realizacijom. On je u Japanu izgubio status prvotimca, nekada nije ni bio u protokolu… Ja dobro znam njegove igračke i ljudske kvalitete i treba ga očekivati od starta u sjutrašnjem meču”, dodao je Radulović.

Radulović se osvrnuo i na duel sa Mađarima prije dva dana.

“Žalimo za propuštenim šansama, falio je samo gol. Ali, možemo i da budemo ponosni. Reakcija publike govori kako smo igrali, a navijače ne možete da prevarite. Prepoznali su način na koji smo se predstavili, više sam nego zadovoljan jer ekipa raste. Dostigli smo nivo da sa timovima kao što su Mađarska i Srbija budemo makar u egalu”.

Utakmica između Crne Gore u Češke igra se sjutra od 18 sati na stadionu “Pod Goricom”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve