Utorak, 7 Maja, 2024
Rubrika:

Minimalan poraz kadeta od Turske

Turska je u izuzetno tvrdoj utakmici do pobjede došla zahvaljujući pogotku Enesa Tulgaja u 40. minutu, poslije nespretne intervencije golmana Crne Gore Tomaša Đurovića

Nakon remija u prvoj utakmici (1:1), naša mlađa kadetska reprezentacija poražena je od Turske u danas odigranom prijateljskom meču.

Turska je u izuzetno tvrdoj utakmici do pobjede došla zahvaljujući pogotku Enesa Tulgaja u 40. minutu, poslije nespretne intervencije golmana Crne Gore Tomaša Đurovića.

– I ovu utakmicu odigrali smo da dosta prave energije. Bili smo agresivni, ali je ponovo došlo do pada koncentracije, što se vidjelo kod gola koji je plod individualne greške. Ipak sam zadovoljan i ovom utakmicom, taktički smo bili bolji nego čak i u prošlom meču. Šteta i što nijesmo iskoristili neke šanse koje smo stvorili. Vidljiv je napredak u ove dvije utakmice sa Turskom, ali se ponovo javlja problem na kojem moramo da radimo, a to je da više dobijamo iz situacija kada je lopta kod nas, rekao je selektor Radovan Kavaja.

U drugom poluvremenu utakmice istakao se rezervni golman Uroš Ilinčić, koji je u 66. minutu odbranio jedanaesterac Mustafi Hekimoluu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve