Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Milojko: Mislim da nema potrebe pričati o čovjeku koji je trenirao Zvezdu

Vukovi će na mediteranskoj obali imati jake provjere protiv dva ruska (Ural i Arsenal Tula) i dva ukrajinska kluba (Vorskla i Dnjepar)

Dva naša tima Budućnost i Rudar već su u Antaliji, a u nedjelju na put ka čuvenom turskom ljetovalištu i mjestu poznatom po ogromnom broju klubova koji se tamo pripremaju kreću i fudbaleri Zete.

”Vukovi” će na mediteranskoj obali imati jake provjere protiv dva ruska (Ural i Arsenal Tula) i dva ukrajinska kluba (Vorskla i Dnjepar).

– Poslije dvije godine opet smo u Antaliji sigurno da će nam značiti provjere koje imamo tamo kako bismo vidjeli gdje smo u odnosu na te ekipe i koliko smo spremni da se nosimo sa ekipama koje igraju u jačim ligama u odnosu na nas, istakao je za Dnevne novine kapiten Zete Goran Milojko.

Treninzi i utakmice u Antaliji trebalo bi da budu pun pogodak kada su u pitanju predstojeće avanture u domaćim takmičenjima.

– Mislim da će nam to biti prava priprema za prvenstvo, odnosno borbu za Evropu, a zašto ne i Kup, ne krije Milojko.

A u Kupu je uvijek sve moguće, a Zeta je već na dva koraka od trofeja.

– Da, ako uspijemo da prođemo polufinale poslije toga u finalu na jednu utakmicu svašta može da se desi, dodao je ”vođa” tima iz Golubovaca.

”Vukovi” su imali turbulentnu, ali i zanimljivu jesen, a od proljeća će ih voditi i novi trener, dobro poznato ime na našim prostorima Ratko Dostanić.

– Mislim da nema potrebe da pričam o njemu čovjek koji je vodio Crvenu zvezdu i još nekoliko jakih ekipa. Za sada ide dobro, još se navikavamo na rad, ali mislim da će to biti dobro. Ima još vremena do starta prvenstva, zaključio je Milojko.

Prije puta u Antaliju, Zeta će danas (subota, 13h) protiv Adrije imati prvi test meč tokom ovih priprema.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve