Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Milojević pred gostovanje Mornaru: Mogu svakog da dobiju, čeka nas težak meč

Mornaru je pobjeda neophodna za ostanak u trci za četvrto mjesto, dok bi Budućnost trijumfom osigurala prvu poziciju i prednost domaćeg terena do same završnice takmičenja

Nedjeljni crnogorski okršaj u ABA ligi nosi veliki ulog za obje ekipe.

Mornaru je pobjeda neophodna za ostanak u trci za četvrto mjesto, dok bi Budućnost trijumfom osigurala prvu poziciju i prednost domaćeg terena do same završnice takmičenja.

– Mornar ima jedan od najboljih sastava u ligi, svakog mogu da pobijede. Očekuje nas teška utakmica. Ostao nam je još jedan korak do prvog mjesta na kraju regularnog dijela sezone i daćemo sve od sebe da taj korak napravimo, poručio je u najavi meča trener ”plavih” Dejan Milojević.

Budućnost ove sezone, računajući i Evrokup, ima negativan skor u susretima sa Baranima (1-2).

– Znamo da nas očekuje jedan veoma težak meč. Nikada nije lako igrati na njihovom terenu. Moramo biti maksimalno fokusirani i spremni. Već smo ove sezone jednom izgubili u Baru, u posljednjim sekundama meča. Veoma je važna utakmica za obje ekipe – oni su u trci za plej-of. Moraju da pobijede nas i Igokeu, a mi moramo da pobijedimo da bismo bili prvi. Samo o nama razmišljamo i radimo sve što je do nas da se maksimalno pripremimo i pobijedimo, kazao je centar Budućnosti Zoran Nikolić.

Nedjeljni meč počeće u 17 časova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve