Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Milojević: Novac ima sve veću ulogu i jaz će biti sve veći

"Pokazali smo da smo dostojanstven klub i sa takvim navijačima. Poslali smo lijepu sliku što se tiče atmosfere, iako su se gosti pribojavali"

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević priznao je da boli visok poraz od Totenhema (4:0) u utakmici Lige šampiona, ali i da može mnogo da se nauči iz meča u Beogradu.

Foto: Skysport.com

“Zaslužena pobjeda Totenhema. Probali smo da odigramo drugačije nego u Londonu, da smanjimo prostor, dobro smo parirali i pokušali da dođemo do pogotka. Imalo smo izvanrednu šansu kod 0:0, kažnjeni smo, a potom još jednu kod 0:1… Više me brinu prinudne izmijene sa Gobeljićem i Garsijom, izašao je i Pavkov. Poraz nije prijatan”, rekao je sinoć Milojević na konferenciji za medije posle utakmice.

On je dodao da je Totenhem, uz Bajern, nivo iznad Crvene zvezde.

“Možemo mnogo da naučimo. Težimo ka tom nivou, da budemo blizu. Ne zadovoljavamo se samim plasmanom među 32 najbolja tima. Bojim se da novac ima veliku ulogu i da će jaz biti sve veći. Vidjeli ste i da je Galatasaraj primio šest golova od Reala”, rekao je Milojević, uz osvrt na ambijent pred više od 42.000 navijača.

“Pokazali smo da smo dostojanstven klub i sa takvim navijačima. Poslali smo lijepu sliku što se tiče atmosfere, iako su se gosti pribojavali”.

Milojević se nije saglasio sa konstatacijom novinara da pojedini igrači nijesu preuzeli odgovornost.

“To su teške riječi. Njegoš Petrović je jedan od najtalentovanijih igrača kod nas, kad će da igra ako ne večeras? Ako je to cijena, ja ću da je platim. On je biser srpskog fudbala i trebalo bi da ga gajimo, a ne da ga bacimo. Tu smo gdje smo, takav smo narod. Volimo da nemamo banke, a da vozimo ferarije”, zaključio je Milojević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve