Petak, 19 Jula, 2024
Rubrika:

Milatović: Na državi da u narednom periodu stavi fokus na vaterpolo

Milatović je, kako je saopšteno iz Službe za informisanje Predsjednika, mladim vaterpolistima i stručnom timu uručio poklone i Državno priznanje u formi povelje za postignuti uspjeh

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović organizovao je svečani prijem na Vili Gorica za kadetsku vaterpolo selekciju naše zemlje (U15) koja je osvojila srebrnu medalju na nedavno održanom Evropskom prvenstvu u Podgorici.

Milatović je, kako je saopšteno iz Službe za informisanje Predsjednika, mladim vaterpolistima i stručnom timu uručio poklone i Državno priznanje u formi povelje za postignuti uspjeh.

„Čestitam i mislim da je ovo prvi od svih onih budućih velikih uspjeha koje ćemo zajednički da slavimo. Fokus na sport, fokus na mladost, fokus na obrazovanje su važan temelj svakog normalnog, lijepog, uređenog društva i ja sam današnjim prijemom htio da sve to stavim u jedan društveni fokus. Veliko nam je srce kada vidimo ovako lijepu mladost, radujem se svim vašim uspjesima i cijela Crna Gora se raduje tome što ste vi uradili, i neka vam je sa srećom, sve čestitke na radu, trudu i pregalaštvu i još jače u neke buduće pobjede“, poručio je predsjednik Milatović.

On je kazao da je na državi da u narednom periodu stavi fokus na vaterpolo, poveća ulaganja u taj sport i izgradi infrastrukturu potrebnu za njegov razvoj.

“Ne samo na jugu i u Podgorici, već i u ostatku zemlje. Rezultati koje naši sportisti postižu najbolji su pokazatelj da su takva ulaganja neophodna u narednom periodu”, poručio je predsjednik.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve