Srijeda, 8 Maja, 2024
Rubrika:

Mijović uoči meča s Galatasarajem: Pokazali smo da možemo da se nosimo sa vrhunskim timovima

Izabranici Petra Mijovića žele pobjedu koja bi ih ostavila u igri za prolaz u narednu fazu. Ipak znaju da neće biti lako protiv rivala od kog su u Turskoj izgubili u produžetku

Košarkaši Budućnosti Voli dobro su upoznati sa sastavom Galatasaraja pred meč u Evrokupu.

Foto: KK Budućnost Voli

Izabranici Petra Mijovića žele pobjedu koja bi ih ostavila u igri za prolaz u narednu fazu.

Ipak znaju da neće biti lako protiv rivala od kog su u Turskoj izgubili u produžetku.

“Još jedna u nizu teških utakmica je ispred nas. Nakon izuzetno važne pobjede protiv Cedevite, dočekujemo jednog od favorita za sam vrh Eurokupa. Galatasaraj u odnosu na prvi meč u grupi je jači za bivšeg NBA igrača Aleksa Poitresa. Sigurno da Galatasaraj dolazi sa velikim ambicijama u Podgoricu, nakon važne pobjede nad Bandirmom. Mi smo prije skoro dva mjeseca odigrali jednu izuzetno dobru utakmicu u Istanbulu, gdje smo imali šut za pobjedu i u regularnom dijelu kao i u produžetku. Tu smo pokazali da smo kadri da se nosimo sa vrhunskim timovima.” poručio je trener Petar Mijović.

Suad Šehović se takođe nada pobjedi uz podršku sa tribina.

“Dočekujemo jednog od favorita Evrokupa i ekipu od koje smo izgubili jedan od mečeva koji su bili na jednu loptu. U Istanbulu smo, i pored određenih grešaka, odigrali odličnu utakmicu, imali šansu i u regularnom dijelu i u produžetku za pobjedu ali nismo uspjeli da ih iskoristimo. Za nas vrlo važna utakmica koja odlučuje da li možemo proći u drugi krug i nadamo se da će navijači još jednom doći u velikom broju da nas podrže. Nalazimo se u dobroj formi, dobro treniramo i očekujem dobru utakmicu u Morači.” ističe Suad.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve