Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Mijović: Raduje defanzivno ozbiljan nivo; Pavićević: Nemam problem sa tim da odigramo loše, ali…

Ipak, konačnih plus 26 nisu bili baš realni, smatra strateg Budućnosti Petar Mijović

Prvi crnogorski derbi u ABA ligi očekivano nije donio dramu – košarkaši Budućnost Volija sa 87:61 savladali su Mornar Barsko zlato.

Ipak, konačnih “plus 26” nisu bili baš realni, smatra strateg Budućnosti Petar Mijović.

“Mislim da konačan rezultat malo vara, jer su prve dvije četvrtine bile izjednačene što govori da Mornar iz meča u meč podiže formu. Raduje ono što se dešava već i na trećem meču ove sezone, a to je da je naša ekipa na ozbiljnom defanzivnom nivou, sa jako malo primljenih poena. A, večeras smo imali i tečniji i bolji napad, 21 asistenciju, dobar procenat šuta, tako da je sve izgledalo jako dobro. Zaboravljamo sada ovu utakmicu i već se okrećemo Evrokupu i Turk Telekomu”, rekao je na presu nakon meča Mijović.

U jednom se sa njim nije saglasio šef struke Mornara Mihailo Pavićević.

“Ne bih se složio sa njim, jer je rezultat na pravi način pokazao trenutni odnos snaga. Rezultat je takav kakav je i potpuno realan. Čestitao bih Budućnosti na zasluženoj pobjedi, a mi smo trenutno daleko od tog nivoa. Možemo da odigramo loše i sa tim nemam problema, ali ako se pet-šest dana spremamo da odigramo na jedan način, a kad dođe utakmica kao smo sve zaboravili. To nam je trenutno najveći problem”, naglasio je Pavićević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve