Ponedjeljak, 6 Maja, 2024
Rubrika:

“Mihajlović će pobijediti bolest, izliječiti se i vratiti”

U intervjuu na cijeloj strani, Tanjga je pričao o prijateljstvu sa Mihajlovićem, o poznanstvu sa fudbalskih terena, vinkovačkom Dinamu i Borovu, dolasku u Vojvodinu, s kojom su senzacionalno osvojili prvenstvo Jugoslavije prije tri decenije, zatim zajedničkim nastupima u dresu Crvene zvezde, šampiona Evrope, i raspadu te svjetske ekipe zbog rata u bivšoj Jugoslaviji

Dugogodišnji prijatelj i kum Siniše Mihajlovića Miroslav Tanjga kazao je u intervjuu za Gazetu delo sport da če se srpski trener izboriti sa teškom bolešću i izaći jači.

Foto: Bolognfc.it

“Mi smo kao braća, i znam da će on pobijediti bolest, izliječiti se i vratiti, a suvišno je govoriti kako je teško njegovo odsustvo. Zapitajte se samo kako bi Liverpul igrao da Klop nije na klupi nekoliko mjeseci”, rekao je Tanjga.

U intervjuu na cijeloj strani, Tanjga je pričao o prijateljstvu sa Mihajlovićem, o poznanstvu sa fudbalskih terena, vinkovačkom Dinamu i Borovu, dolasku u Vojvodinu, s kojom su senzacionalno osvojili prvenstvo Jugoslavije prije tri decenije, zatim zajedničkim nastupima u dresu Crvene zvezde, šampiona Evrope, i raspadu te svjetske ekipe zbog rata u bivšoj Jugoslaviji.

Takođe je objasnio da su on i Miha vjenčani kumovi, da im se sinovi zovu Miroslav i Siniša, da su veoma vezani…

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve