Četvrtak, 28 Marta, 2024
Rubrika:

“Mihajlović i Medel su sve riješili u svlačionici”

Junak pobjede Bolonje sa dva gola Rikardo Orsolini je otkrio šta se zapravo desilo u svlačionici između Medela i Mihajlovića

Fudbaleri Bolonje juče su savladali Leće u gostima sa 3:2 u uzbudljivoj utakmici 17. kola italijanske lige.

Foto: Twitter

Susret je obilježio verbalni duel Garija Medela i Siniše Mihajlovića iz finiša prvog poluvremena nakon što je srpski trener pokušao da smiri čileanskog vezistu koji je bio blizu dobijanja drugog žutog kartona.

Nakon toga temperamentni Medel je krenuo da se obračuna s vlastitim trenerom, došlo je do fizičkog kontakta, ali žešći okršaj spriječili su ostali igrači.

S obzirom na karakter i temperament obojice bilo je za očekivati da okršaj nastave i u svlačionici, međutim to se nije desilo. Štaviše, Mihajlović je ostavio Medela u igri do kraja meča.

Junak pobjede Bolonje sa dva gola Rikardo Orsolini je otkrio šta se zapravo desilo u svlačionici između Medela i Mihajlovića.

“Medel je bio baš hrabar…”, kroz smijeh je kazao mladi napadač i nastavio u ozbiljnijem tonu:

“Bio je to nesporazum. Nijesam najbolje vidio situaciju jer sam bio u raspravi sa igračima Lećea, ali u svlačionici su njih dvojica sve račšistili. Trener je na kraju bio ljut jer nijesmo zadržali koncentraciju i nivo igre. Imali smo 3:0, a zakomplikovali smo sebi život”, kazao je Orsolini.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve