Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Mihailo Pavićević: Imamo imperativ pobjede u svakoj utakmici do kraja

Barani su posljednji na tabeli, imaju pobjedu manje i lošiji međusobni skor od Krke i nakon poraza u prošlom kolu u Novom mestu ponovo su u veoma teškoj situaciji.

Košarkaši Mornara dočekuju sjutra Cibonu, u utakmici 19. kola ABA lige. Trener Barana Mihailo Pavićević kazao je da ekipa do kraja takmičenja na svakom meču mora da ide na pobjedu.

“Imamo imperativ pobjede u svakoj utakmici do kraja. Opuštanja nema, a Cibona je dobra i poletna ekipa, dobro pokrivena na svim pozicijama. Meni su lično prijatno iznenađenje i jedino su od Budućnosti nadigrani. U ostalim utakmicama koje su izgubili su pružali otpor i uglavnom igrali egal”, kazao je Pavićević.

Mornar je u prvom dijelu sezone poražen u Zagrebu( 73:72).

“Igrači zaista daju u posljednjim utakmicama više od sopstvenih mogućnosti i kvaliteta. Zalaganje je maksimalno a i publika je bila od velike pomoći. Nadamo se opet velikoj podršci navijača, jer tada i igrači daju više”, zaključio je Pavićević.

Bek Mornara Nemanja Vranješ je imao poruku za navijače.

“Puiblika dolazi u velikom broju, a nadam se i još većem broju kako bi bili naš šesti igrač. Trebaće nam podrška, Cibona je dobra a mi moramo da dobijamo i nema prostora nikakvim kalkulacijama”, kazao je Vranješ.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve