Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Mesi: U sljedećem meču igramo za život, ne sumnjam da ćemo proći

Posle remija sa Paragvajem 1:1, Gaučosi imaju samo bod iz dva meča i prijeti im eliminacija u grupama prvi put od 1983. godine. Možda ni pobjeda nad Katarom ne bude dovoljna, mada vjerovatno hoće

Fudbaler Argentine Lionel Mesi kazao je da je siguran da će njegova reprezentacija sigurno proći grupnu fazu na Kopa Americi.

Foto: Goal.com

Posle remija sa Paragvajem 1:1, Gaučosi imaju samo bod iz dva meča i prijeti im eliminacija u grupama prvi put od 1983. godine. Možda ni pobjeda nad Katarom ne bude dovoljna, mada vjerovatno hoće.

“Vidio sam tim koji je siguran da će pobijediti u sljedećoj utakmici. Moramo da igramo kao ekipa i da napredujemo, mada jeste malo frustrirajuće što sada nijesmo trijumfovali. U sljedećem meču igramo za život i stvarno bi bilo ludo ako ne uspijemo da prođemo grupu. Ne sumnjam da ćemo proći“, kaže fudbaler Barselone.

Paragvaj je poveo u 37. minutu preko Sančesa, a izjednačio je Mesi iz penala u 57.

“U početku smo dobro kontrolisali loptu, a posle primljenog gola smo bili haotični. Ipak, u drugom poluvremenu smo krenuli naprijed svim snagama i došli smo do boda“, dodaje Mesi.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve