Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Meč za prodor ka vrhu

Petrovac i Jezero otvoriće 14. kolo Meridianbet lige, a upravo ova dva tima vodiće veliku bitku pod Malim brdom, jer će bodovi iz ovog meča jednu ekipu dodatno pogurati ka samom vrhu

Petrovac i Jezero otvoriće 14. kolo Meridianbet lige, a upravo ova dva tima vodiće veliku bitku pod Malim brdom, jer će bodovi iz ovog meča jednu ekipu dodatno pogurati ka samom vrhu.

,,Nebo-plavi“ su nakon dobrog starta imali krizu, a sada su u seriji od tri vezana remija, dok je Jezero nastavilo da igra ,,toplo-hladno“, tako da je iznenadilo Sutjesku, ali je poraženo od Jedinstva… Ono što raduje u taboru Petrovca jeste povratak Balše Boričića u tim nakon povrede.

– Čeka nas težak meč, ali se nadam da ćemo prikazati dobar fudbal i osvojiti tri boda. Definitivno da nam treba pobjeda i dobra igra da bismo se vratili na mjesto koje nam pripada, jer ova ekipa to može i zaslužuje. Jezero je prijatno iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva, dobra su ekipa, fizički spremna, ali nijesu vanzemaljci… Uz disciplinu i našu igru možemo da napravimo rezultat. Naše dosadašnje utakmice su znale da budu neizvjesne do samog kraja. Ono što je vrlo bitno jeste da je atmosfera cijelu proteklu sedmicu na treninzima bila dobra – kazao je Boričić.

Plavljani žele brejk

Fudbaleri Jezera, nakon što su u prošlom kolu neplanirano poraženi od Jedinstva, sada žele da naprave iznenađenje protiv Petrovca. Plavljani su kao gosti iznenadili Arsenal, Dečić i Jedinstvo, a u prvom krugu šampionata igrali su neriješeno 2:2 protiv Petrovca.

Kod domaćih se u tim vraća Boričić, a kod Plavljana nakon teže povrede ponovo će na terenu biti Edis Redžepagić.

– Gledam sve utakmice mojih saigrača i sigurno da je lakše biti na terenu nego na tribinama. Imali smo uspješan start, igrali dobro i onda su nas Bjelopoljci savladali. Sada nam predstoji gostovanje Petrovcu, ekipi koja je ove sezone pokazala da je za svako poštovanje. Radili smo dobro prethodnih dana, izbacili iz glava neplaniran poraz u posljednjem kolu od Jedinstva, tako da će u Petrovcu, ubijeđen sam u to, moji saigrači dati sve od sebe i pokazati da je taj poraz bio samo naš slab dan. Uradićemo sve da osvojimo tri boda – jasan je Redžepagić.

Meč počinje u 14 časova.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve