Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Mbape: Nije istina da napuštam Pari Sen Žermen

Istakao da su ga spekulacije o sukobu sa upravom kluba šokirale

Kilijan Mbape (23) demantovao je glasine da odlazi iz Pari Sen Žermena, više od sedmice nakon što su francuski mediji objavili da je krilni napadač u sukobu sa upravom šampiona Lige 1.

Po mnogima najbolji napadač planete je nakon pobjede 1:0 u derbiju francuskog šampionata protiv Olimpik Marseja odlučio da konačno javno odgovori na spekulacije. U trijumfu je asistirao za gol Nejmara, u zagrljaju su proslavili pogodak i tako demantovali da su u svađi.

”Nijesam tražio da napustim Pari Sen Žermen u januaru. Nijesam shvatio informaciju koja se pojavila, nijesam povezan sa tom glasinom. Nijesam ni bijesan na klub, veoma sam srećan. Šokirala me je ta vijest. Ljudi misle da ima veze sa mnom, ali uopšte nema. Iskreno, drijemao sam kad se informacija pojavila, a moja porodica je bila na utakmici mlađeg brata. Sve nas je ta informacija zatekla. To je potpuna izmišljotina”, kazao je Mbape.

Francuz je najplaćeniji fudbaler planete, a dvogodišnji ugovor potpisao je nakon prethodne sezone. Parizanin je na 14 nastupa za klub u svim takmičenjima ove sezone postigao 12 golova.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve