Nedjelja, 5 Maja, 2024
Rubrika:

Marušić: Ne obaziremo se na Budućnost, mi se pitamo

Nikšićani se sada spremaju za 24. kolo Prve crnogorske fudbalske lige i okršaj sa OFK Titogradom u srijedu na Starom aerodromu.

Sutjeska je golovima Marka Vučića sa bijele tačke i Alekse Marušića glavom na centaršut Darka Bulatovića preskočila Iskru kraj Bistrice i potpisala 11. meč u prvenstvu bez poraza i zadržala “plus pet” u odnosu na glavnog rivala Budućnost.

Foto: Cdm.me

Nikšićani se sada spremaju za 24. kolo Prve crnogorske fudbalske lige i okršaj sa OFK Titogradom u srijedu na Starom aerodromu.

“Pobjeda nam mnogo znači. Iskra je veoma dobra ekipa, dobro je poznato da bolje igraju na strani, tako da nije bilo lako doći do trijumfa. Međutim, najbitnije je da su upisana tri nova boda”, rekao je Marušić za Onogost, koji je svjestan da su “plavi” iz Podgorice jedini pravi rival što se tiče titule…

“Ne obaziremo se previše na igre Budućnosti u ovom trenutku, jer se i dalje mi pitamo. Fokusirani smo samo na sebe”.

Devetnaestogodišnji napadač je prošle sezone odigrao 11 utakmica, a utakmica protiv Iskre mu je bila peta u aktuelnoj sezoni. I postigao je svoj prvijenac u prvenstvu.

“Naravno da mi postignuti gol puno znači, jer je došao u veoma bitnom trenutku za ekipu. Meni lično uliva dodatnu dozu samopouzdanja, koja će mi dobro doći u nastavku prvenstva”, jasan je Marušić, koji vjeruje da Sutjeska može još bolje da igra…

“Prvenstvo se zahuktava, a mi planiramo da još nadograđujemo svoju igru. Siguran sam da ćemo u tome uspjeti. Svakako je sigurno da ćemo dati sve sve od sebe da i ove godine obradujemo svoje navijače”, podvukao je Marušić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve