Ponedjeljak, 22 Jula, 2024
Rubrika:

Marić okuplja najbolje fudbalerke: Crna Gora gostuje na Malti

Obje utakmice na Malti igraju se od 18:30 časova. Takođe, Malta će biti jedan od rivala naše selekcije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, koje počinju u septembru

Ženska seniorska fudbalska reprezentacija Crne Gore odigraće 10. i 13. juna prijateljske mečeve sa Maltom, a selektor Mirko Marić za te utakmice pozvao je 21 igračicu.

Na Marićevom spisku su golmani: Ivana Čabarkapa (Breznica), Anastasija Krstović (Budućnost); odbrana: Radosava Kočanović (Breznica), Helena Božić, Maja Šaranović (Partizan, Slovačka), Marija Maraš, Aleksandra Popović (Breznica), Milica Radunović, Jovana Vučinić (Budućnost), Andrea Janjušević (Ekonomist); vezni red: Slađana Bulatović (Rajo Valjekano, Španija), Jelena Karličić, Enida Bošnjak, Ana Knežević (Breznica), Darija Đukić (Partizan, Slovačka), Ivana Boričić (Budućnost); napad: Armisa Kuč (Sarajevo, BiH), Nađa Stanović (Katovice, Poljska), Nađa Đurđevac (Breznica), Svetlana Bečić, Anđela Tošković (Budućnost).

Obje utakmice na Malti igraju se od 18:30 časova. Takođe, Malta će biti jedan od rivala naše selekcije u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, koje počinju u septembru.

– Kroz ove dvije utakmice ćemo se ,,izmjeriti“ sa protivnikom sa kojim ćemo igrati i u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, da vidimo gdje smo u ovom momentu. Prva želja mi je da sve igračice koje su na spisku dođu na okupljanje zdrave, kako bismo ih imali sve na raspolaganju tokom dva meča sa Maltom. To nam je u ovom momentu važno zbog nastupa u kvalifikacijama, jer želimo da isprobamo neke varijante kako bismo trebali da igramo kada krenu kvalifikacije, kazao je selektor Marić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve