Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Majk Džejms pretekao Vasilisa Spanulisa

Džejms je već u prvom poluvremenu utakmice protiv Crvene zvezde stigao do 13 poena i pretekao je Spanulisa i sada je na koti od 4.457 u Evroligi, što je za dva poena više od slavnog Grka.

Plejmejker Monaka Majk Džejms prestigao je večeras Vasilisa Spanulisa i postao najbolji strijelac u istoriji Evrolige.

Majk Džejms je večeras protiv Crvene zvezde uspio nešto što je za mnoge djelovalo nezamislivo, nakon što je tri minuta i 54 sekunde prije kraja prvog poluvremena ubacio dva poena i stigao do 13 poena na utakmici. Oretekao je Spanulisa i sada je na koti od 4.457 u Evroligi, što je za dva poena više od slavnog Grka.

Džejms je utakmicu završio sa 20 poena, odnosno u Evroligi stigao do ukupno 4.464 poena.

Igra je u tom trenutku stala kako bi mu se odalo priznanje i svi prisutni u dvorani “Gaston Medeljin” su mu aplaudirali kada se momenat dogodio.

Crvena zvezda nema mnogo istorijskih rezultatra, pogotovo to nije slučaj u Evroligi, ali makar na ovaj način je ušla u istoriju kao tim protiv kojeg je Majk Džajms postao rekorder.

Sasvim digurno da će i taj podatak Nebojša Čović pokušati da pretvori u uspjeh, bez obzira što se njegov tim ove sezone bori za plasman od 16. do 18. mjesto, ali ima realne izglede da izbjegne fenjer.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve