Subota, 4 Maja, 2024
Rubrika:

Luković se nada prvoj pobjedi Mornara u LŠ: Utakmica sa Peristerijem prekretnica ka boljim rezultatima

S obzirom da ima još deset utakmica do kraja grupne faze takmičenja, Mornar i dalje ima šanse da se plasira dalje osvajanjem jedne od četiri prve pozicije

Prvu pobjedu na međunarodnoj sceni tražiće sjutra košarkaši Mornara. U petom kolu Fibine Lige šampiona u Baru će dočekati Peristeri.

Luković, Foto: Cdm.me

Ekipa Mihaila Pavićevića igra ispod očekivanja u posljednje vrijeme, a iskusni stručnjak najavio je i promjene u igračkom kadru. Mornar je u prethodne četiri utakmice pretrpio poraze, dok grčki sastav ima polovičan učinak.

S obzirom da ima još deset utakmica do kraja grupne faze takmičenja, Mornar i dalje ima šanse da se plasira dalje osvajanjem jedne od četiri prve pozicije.

Međutim, da bi taj cilj mogao lakše da ostvari barski tim bi za početak morao da sjutra savlada Peristeri.

“Grci će nastojati da u našoj dvorani prekinu tu mini seriju poraza, ali i mi imamo veliki motiv da prekinemo našu duplo veću seriju neuspjeha u Evropi. Nije lijepo vidjeti tabelu „C“ grupe Lige šampiona na kojoj smo na posljednjem mjestu, kao jedina ekipa bez pobjede. Mislim da je vrijeme da je uknjižimo, bez obzira što igramo protiv veoma kvalitetnog protivnika. Nekad je ishod naših utakmica sa jakim rivalima zavisio uglavnom od njegove igre, sada zavisi od naše. Ukoliko konačno zaigramo kako znamo i umijemo, dobićemo utakmicu. Vrijeme je da pokažemo šta znamo i možemo. Ne treba naglašavati da nam je pomoć publike neophodna. Znam da nas naši vjerni navijači neće razočarati ni ovog puta. Nećemo ni mi njih. Vjerujem da će utakmica sa Peristerijem označiti prekretnicu Mornara i da će od nje sve krenuti na bolje”, kaže centar Uroš Luković.

Meč u “Topolici” igraće se od 20 sati.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve