Nedjelja, 16 Juna, 2024
Rubrika:

Luka Modrić ostaje u Madridu još godinu

Španska Marka navela je takođe i da je Modrić, koji je za Real igrao 12 posljednjih sezona, pristao na značajno smanjenje plate i da je uprkos brojnim ponudama, ipak odlučio da je Real najbolja moguća opcija za njega.

Bliži se kraj pregovora Luke Modrića i Real Madrida oko pitanja novog ugovora, a prema najavama španskih medija, epilog je da će hrvatski fudbaler ostati u klubu još makar godinu dana.

Španska Marka navodi takođe i da je Modrić, koji je za Real igrao 12 posljednjih sezona, pristao na značajno smanjenje plate i da uprkos je brojnim ponudama, ipak odlučio da je Real najbolja moguća opcija za njega.

“Luka je prihvatio smanjenje jer želi da karijeru završi u Realu. Ambicija mu je da bude kapiten Reala, želi da uđe u istoriju osvajanjem novih trofeja i posebno još jednom Ligom šampiona”, navodi između ostalog Marka.

Moguće je da sljedeća sezona ne bude i posljednja u karijeri momka koji 9. septembra slavi 41. rođendan, jer sanja da se oprosti na Mundijalu u SAD, Meksiku i Kanadi 2026.godine kada će imati skoro 41 godinu.

Sada je jasnoda da će Modrić sigurno postai najstariji igrač u istoriji Reala i srušiti rekord Ferenca Puškaša, koji je kultni bijeli dres nosio sa 39 godina i mjesec.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve