Ponedjeljak, 29 Aprila, 2024
Rubrika:

Luka Jović meta kritike italijanskih medija

Srpski fudbaler Luka Jović nalazi se na udaru kritika javnosti nakon još jednog kiksa Milana.

Fudbaleri Milana nalaze se u katastrofalnoj formi pošto su na posljednje tri utakmice u Seriji A osvojili samo jedan bod – na poraz od Juventusa i remi sa Napolijem nadovezao se i poraz od Udinezea, kojem je to prvi trijumf u ovoj sezoni italijanskog prvenstva.

Na udaru su mnogi, a među onima koji trpe najviše kritika nalazi se Luka Jović za kojeg štampa piše kako nije dostojan dresa slavnog kluba iz Milana!

Srpski fudbaler dobio je ulogu startera na meču 11. kola Serije A, ali je već na poluvremenu zamjenjen.

Zajedno u tandemu sa francuskim napadačem Olivijeom Žiruom bio je među najgore ocjenjenim igračima na terenu, što nije promaklo javnosti koja je brutalno komentrisala njegov nastup.

Bilans Jovića od dolaska u Milan je slijedeći – šest nastupa, dva kao član startne postave i za sada nijedan meč u kojem nije bio predmet izmjene, bilo ulazne ili izlazne. Golova ni na vidiku, asistencija takođe nema, a nema ga ni na posljednja dva spiska reprezentacije Srbije.

Primjer Jovića je pokazatelj kako jedan izuzetno darovit fudbaler, koji je tokom karijere pokazao i snažnu volju, može da krene nizbrdo.
Uspjeh u Njemačkoj i potpun promašaj sa prelaskom u Real, pa sada u Milano pokazatelji su kako slatki život lako odvede na stramputicu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve