Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Levandovski: Teško da možemo osvojiti LŠ bez još fantastičnih fudbalera

Levandovski je prošle sezone postigao 40 golova u svim takmičenjima, ugovor mu ističe 2021. i za sada ne namjerava da napušta Bajern

Napadač Bajerna iz Minhena Robert Levandovski kazao je da taj klub mora dovesti još fudbalera ako želi da bude konkurentan.

Foto: Goal.com

Ovog ljeta klub su napustili Frenk Riberi, Arjen Roben, Mats Humels, Rafinja i Hames Rodriges, dok su u Minhen stigli samo bekovi, Francuzi Lukas Ernandes i Benžamen Pavar.

“Moramo dovesti još kvalitetnih fudbalera kako bismo napravili snažan tim. Prethodne dvije sezone nije bilo velikih transfera. Teško je vjerovati da možemo da osvojimo Ligu šampiona bez još nekoliko fantastičnih fudbalera. Ernandes i Pavar su sjajni, obojica su svjetski šampioni. Mislim da će nam mnogo pomoći”, kaže Robert Levandovski.

Levandovski je prošle sezone postigao 40 golova u svim takmičenjima, ugovor mu ističe 2021. i za sada ne namjerava da napušta Bajern.

“U pregovorima smo oko mog novog ugovora. Ne znam koliko će to trajati, ali mislim da smo na dobrom putu. Osjećam se sjajno u Minhenu, volim taj grad”, kaže Levandovski.

Bajern se trenutno nalazi na pripremama u SAD i Kanadi, gdje će odigrati prijateljske mečeve sa Arsenalom, Real Madridom i Milanom.

Izvorb92

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve