Petak, 26 Aprila, 2024
Rubrika:

Lenard odličan protiv bivšeg tima, Jokić i Nagetsi podbacili

Lenard je bio fantastičan sa 38 poena  i 12 skokova uz šut iz igre 15/32

Košarkaši Los Anđeles Klipersa savladali su San Antonio Sparse 103:97 u meču NBA lige u noći između četvrtka i petka.

Foto: Forbes.com

Posle prvog poluvremena u kom su se timovi smjenjivali u vođstvu, Klipersi su uglavnom kontrolisali rezultat u trećem periodu ali razlika nije bila veća od osam poena.

Klipersi potom uspijevaju konačno da dođu do dvocifrene razlike kada je sjajan bio Kavaj Lenard. pak, Sparsi su spustili i tu razliku, ali nijesu imali snage za potpuni preokret.

Kavaj Lenard je bio fantastičan sa 38 poena  i 12 skokova uz šut iz igre 15/32, a Herel je ubacio 24 poena. Kod San Anotnija je Derozan imao 29 poena, a Derik Vajt 20.

Denver Nagetsi poraženi su u gostima kod Nju Orleansa 122:107.

Pelikansi su većim dijelom meča vodili, Denver je uspio počektom četvrte četvrtine da priđe na šest poena minusa (86:80). Ipak tada su se aktivirali Džoš Hart, Brendon Ingram i Džalil Okafor i Pelikansi su trasirali put ka pobjedi.

Okafor je imao 26, poena, Ingram 25, a Frenk Džekson 21. Pelikansi su sjajno šutirali za tri poena tokom meča 15/33. Kod Denvera je debitovao Majkl Porter. Prošlogodišnji 14. pik koji je cijelu prvu sezonu propustio zbog povrede je ubacio 15 poena, dok je Nikola Jokić ubacio 13 uz šest skokova i šest asistencija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve