Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Lavice počele pripreme za izazov koji se čekao mjesecima

Sjajna atmosfera vladala je na prvom treningu uoči smotre najboljih selekcija Evrope koja predstavlja krunu ove generacije, jer bi za neke igračice ovo moglo da bude i posljednje veliko takmičenje u dresu sa državnim grbom

Počele su pripreme za izazov koji „lavice“ već duže vrijeme očekuju s nestrpljenjem – od 5. novembra u Podgorici će u okviru grupe D igrati protiv Španije, Njemačke i Poljske na Evropskom prvenstvu čiji su domaćini još Slovenija i Sjeverna Makedonija.

Sjajna atmosfera vladala je na prvom treningu uoči smotre najboljih selekcija Evrope koja predstavlja krunu ove generacije, jer bi za neke igračice ovo moglo da bude i posljednje veliko takmičenje u dresu sa državnim grbom.

Uz činjenicu da će utakmice grupne faze igrati pred svojim navijačima, Jovanka Radičević i saigračice svjesne su kakav izazov ih očekuje, te kakva euforija će vladati od 5. novembra u našem glavnom gradu.

Na prvom treningu, selektorka Bojana Popović nije mogla da računa na Radičević, Milenu Raičević i Đurđinu Jauković, koje su dobile poštedu, ali bi nacionalni tim već sjutra trebalo da trenira u kompletnom sastavu.

Za „lavice“ će to biti sedmo učešće na prvenstvima Evrope i to u godini u kojoj se obilježava jubilej – 10 godina od osvajanja titule šampiona Starog kontinenta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve