Subota, 25 Maja, 2024
Rubrika:

Latković umjesto Crne Gore odabrao Sloveniju

Nakon što je selektor Vlado Šola objavio spisak igrača za predstojeći dvomeč protiv Slovenije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine, Latković je kontaktirao šefa stručnog štaba i upoznao ga sa odlukom o izboru nacionalnog tima za koji će nastupati u narednom periodu

Neprijatno iznenađenje za novog selektor rukometne reprezentacije.

Desni bek Trimo Trebnja Mirko Latković u budućnosti će nastupati za reprezentaciju Slovenije.

Nakon što je selektor Vlado Šola objavio spisak igrača za predstojeći dvomeč protiv Slovenije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine, Latković je kontaktirao šefa stručnog štaba i upoznao ga sa odlukom o izboru nacionalnog tima za koji će nastupati u narednom periodu.

“Iznenađen sam odlukom Latkovića koji me pozvao i informisao da je odlučio da u budućnosti nastupa za Sloveniju. Odluku ne shvatam i iskreno, ne razumijem. Ali želim da istaknem da imamo jasan plan i da su tu oni koji su spremni da ga u potpunosti slijede i dožive igranje za nacionalni tim kao čast,” kazao je selektor Šola.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
oooo
28.02.2023-10:46 10:46

Sve vise ce bit ovakvih slucajeva u svakom sportu. Nas sport propada odavno izuzev rukoeta pa i vaterpola i veliki broj igraca nam igra za tudje reprezentacije. Vjerovatno zbog odnosa selektora prema njima i izbora igraca po babu i po stricevima a ne po kvalitetu.