Subota, 27 Aprila, 2024
Rubrika:

Laki luzer izbacio Novaka Đokovića

Nardi je na turnir došao kao srećni dobitnik nakon odustajanja Argentinca Tomasa Martina Ećeverije i nije prošao kvalifikacije, ali će ostati zapisano da je kao 123. teniser na ATP listi pobijedio najboljeg tenisera u istoriji.

Novak Đoković poražen je u trećem kolu Masters turnira u Indijan Velsu od laki luzera Luke Nardija sa 6:4, 3:6, 6:3 i na taj način doživio jedan od najšokantnijih poraza u karijeri.

Nardi je na turnir došao kao srećni dobitnik (laki luzer) nakon odustajanja Argentinca Tomasa Martina Ećeverije i nije prošao kvalifikacije, ali će ostati zapisano da je kao 123. teniser na ATP listi pobijedio najboljeg tenisera u istoriji.

Nakon poraza od Nardija Đoković je bio vidno nezadovoljan, ali je najavio da bi, ipak, mogao igrati na Mastersu u Majamiji gdje će imati priliku da popravi utisak i poveća bodovnu prednost u odnosu na najbliže pratioce Karlosa Alkaraza i Janika Sinera.

“Čestitam mu što je posebno u trećem setu igrao sjajan, sjajan tenis. Gledao sam ga kako igra. Nisam znao mnogo o njemu, pa sam ga gledao kako igra i vidio sam da igra odličan tenis sa osnovne linije, posebno forhend. Dobro se kreće, veoma je talentovan. Ušao je kao ‘laki luzer’ u glavni žrijeb, nije imao šta da izgubi, tako da je igrao odlično. Zasluženo je pobijedio. Više sam bio iznenađen svojim nivoom. Moj nivo je bio jako, jako loš i to je to, te dve stvari se spajaju: on ima sjajan dan – ja imam stvarno loš dan. Rezultat toga je negativan ishod za mene”, konstatovao je Đoković.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Vule
12.03.2024-09:01 09:01

Izgleda da posvjećuje više vremena njegovanju brade nego treninzima.

Dundo Maroje
12.03.2024-09:04 09:04

Aooo nijesu ti nebeski sveci i bogovi pomogli auuuuuuuu

Bravo
12.03.2024-09:51 09:51

Tako.mu i treba
Ova mi je vijest razvedrila ovaj kišni dan